Corona en Casade

We zijn er voor u!
Het dagelijkse leven is voor ons allemaal flink veranderd. Juist in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn. Door het coronavirus moeten we afstand houden van elkaar. Natuurlijk doen wij dat ook. Maar niet in onze dienstverlening: hierin blijven we voor onze huurders dichtbij.

Door het coronavirus is opeens alles anders. We moeten afstand houden van elkaar. Kunnen daardoor niet leven zoals we dat gewend waren. En soms niet meer werken of juist onder veel grotere druk. We begrijpen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. En daarom laten we u graag weten dat we aan u denken en er voor u zijn! Natuurlijk houden wij ook meer afstand dan normaal. Maar in onze dienstverlening voor u blijven we dichtbij!

Wilt u iets laten repareren?
Bel of mail ons dan gerust! We kijken samen met u wat mogelijk is. En op welke manier we de werkzaamheden het meest veilig kunnen uitvoeren. We doen dit geheel volgens de regels en adviezen van het RIVM en de Bouwsector. Veilig voor onze medewerkers, de medewerkers van onze aannemers én voor u!

Is uw financiële situatie veranderd?
Misschien heeft u even minder inkomsten. En heeft u hierdoor moeite om op tijd uw huur te betalen. Neem dan vooral contact met ons op. Wij vinden het erg belangrijk om u te helpen. Juist in deze tijd! Onze collega's van huurincasso kijken heel graag samen met u naar een oplossing.

Zo houden we het samen veilig
Heeft u een afspraak met ons? Op kantoor of op een andere plek? Wij houden ons aan de volgende regels. U ook?


Organisaties die voor u klaar staan
Binnen ons werkgebied, de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk zijn heel wat organisaties actief waarop u in deze bijzondere tijd een beroep kunt doen of waar u uw hulp kunt aanbieden. U vindt ze in dit overzicht.

De actuele maatregelen
Een overzicht van de actuele coronamaatregelen leest u op de website van de Rijksoverheid.

Heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op of met de Rijksoverheid via telefoonnummer 0800-1351. U vindt ook veel informatie op rijksoverheid.nl/coronavirus.