Blog van Sjanny

Dit is best even spannend! Bloggen voor je werkgever. Mijn persoonlijke verhaal zichtbaar delen. Toch ga ik het doen! Omdat ik graag wil laten zien hoe het is om te werken bij wooncorporatie @Casade. En om te delen hoe Casade omgaat met persoonlijke ambities voor groei en ontwikkeling van haar medewerkers. Daarnaast heb ik ook heel wat jaren ervaring als huurder van een woning van Casade.

Laat ik beginnen met mezelf voor te stellen
Mijn naam is Sjanny.  49 jaar geleden werd ik geboren in Waalwijk. Ik groeide op in de wijk Bloemenoord, ging er naar school en ben er van huis uit getrouwd. In Waalwijk had ik mijn eerste werkervaringen, sociale contacten, hobby's en sport. Ook mijn puberzoon groeit op in het Waalwijkse. Dat ik nu alweer 16 jaar namens Casade mag werken aan wonen in Waalwijk vind ik dus geweldig! Door persoonlijke, emotionele, sociale binding en ervaring bekijk ik de wijken niet alleen met een professionele pet op, maar ook als bewoner.

Consulent leefbaarheid
De komende tijd neem ik jullie mee in mijn werk als consulent Leefbaarheid. In deze functie heb ik vaak uitdagende, afwisselende, gezellige maar ook intensieve werkdagen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het onderhouden van contact met activiteitencommissies of het samenwerken met andere professionals in de wijk. In actie komen bij overlast, huurachterstand, calamiteiten of aangrijpende omstandigheden in de buurt. Ook binnen de organisatie werken we met veel verschillende functiegroepen samen om te kijken hoe ons werk wordt uitgevoerd en wat we er nog aan kunnen verbeteren. Je kan wel zeggen dat onze branche dagelijks in beweging is.

Huurder Casade
Ik schrijf niet alleen als werknemer. Soms schrijf ik ook als huurder. Want ook in mijn wijk en in mijn woning maak ik dingen mee, en zie ik welke positieve inbreng je als huurder kunt hebben. In de wijk en in de samenwerking met Casade kun je veel mooie dingen tot stand brengen voor jezelf en je buurtgenoten.  Daarnaast weet ik ook uit eigen ervaring dat het niet altijd leuk en fijn is als je heel lang op een reparatie moet wachten.

Dus, ik heb er zin in om jullie te laten lezen hoe ik werk aan wonen!  Ga je mee op dit avontuur? Veel leesplezier en tot de volgende keer.

blog

In de nieuwste blog van Sjanny lees je wat er bij het overlijden van een huurder komt kijken.

Verhuizen

In de nieuwe blog van Sjanny lezen we over haar ervaring bij het verhuizen naar een andere woning.

We gaan ontruimen

Het is donderdagochtend. De wijkbeheerder en ik maken samen een controlerondje door de wijk wanneer we gebeld worden door een collega van de afdeling huurincasso. 

 

Het is maar voor zes maanden

Zo begon ik in januari 2007 mijn loopbaan bij Casade. 
Vanwege de hoge werkdruk op de afdeling Financiën zocht Casade tijdelijk een medewerker crediteurenadministratie. Het kwam mij prima uit dat het tijdelijk was.