Hassan Najja nieuwe bestuurder Casade

Per 1 september is Hassan Najja (54) de opvolger van Roel van Gurp als directeur-bestuurder van wooncorporatie Casade. Najja is op dit moment bestuurder van Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam. Daarvoor werkte hij bij woningcorporaties Lefier in Groningen en Wonen Limburg in Roermond.

Hassan Najja: “Na zes jaar met veel plezier en passie bij SOR in Rotterdam te hebben gewerkt, is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik voel me nog steeds thuis in de corporatiewereld en Casade is een woningcorporatie in een deel van Nederland waar de volkshuisvestelijke opgave groot is. Een uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet.”

Hart voor huurders
De raad van commissarissen van Casade is blij met de benoeming van Najja. Voorzitter Hans Janssen: “Opnieuw heeft Casade een gedreven en ervaren bestuurder die hart heeft voor huurders en die weet wat samenwerken is. Hassan is een verbindende persoon. Hij gaat zich zeker thuis voelen in de buurten en wijken van Waalwijk, Loon op Zand en Dongen.”

Duurzaam Dichtbij
Roel van Gurp was 12,5 jaar bestuurder bij Casade. Hij gaat op 1 september met pensioen en draagt dan het stokje over aan Hassan Najja. Janssen: “We gaan Roel als bestuurder enorm missen. Hij heeft veel betekend voor de volkshuisvesting in ons werkgebied en voor manier waarop we met veel partijen samenwerken. De titel van ons ondernemingsplan geeft heel concreet aan waar Roel voor staat: Duurzaam dichtbij! Het is aan Hassan om op dat stevige fundament verder te bouwen.”