Nieuws

Whatsapp en nieuwe openingstijden

Vanaf 4 december kunt u uw vragen aan ons stellen via Whatsapp, als u dat handig vindt. Ook hebben we nieuwe, ruimere openingstijden. Bellen, mailen, Whatsapp, of langskomen: u kiest hoe u het liefst contact met ons opneemt!

Persbericht: Energielabels Casade kloppen

In september schreef het Brabants Dagblad een artikel over onze woningen met Dakenstroom. Er werd gecontroleerd of de energielabels volgens de geldende regels zijn toegewezen. De conclusie is dat de energielabels kloppen. 

Let op!

We zien de laatste tijd vaker dat woningen die via Woning in Zicht worden aangeboden ook op andere websites verschijnen. Dit is niet juist!

Verkiezingskrant in begrijpelijke taal

Alle Nederlanders van 18 jaar of ouder mogen stemmen. Maar wat betekent dat voor de 2,5 miljoen mensen in Nederland die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen? 

Najaarscampagne Geldfit

Wij werken samen met Geldfit om huurders beter te kunnen helpen als er financiële problemen zijn. Van 2 t/m 29 oktober start Geldfit een campagne om mensen grip op hun geld te geven. 

14 oktober Huurdersdag in BaLaDe

Op zaterdag 14 oktober organiseren wij een Huurdersdag, speciaal voor u, als huurder van Casade. U bent van harte welkom in BaLaDe in Waalwijk!