Nieuws

Persbericht: Feestelijke opening Salviapark in Waalwijk

Op woensdag 28 september organiseerden we samen met BAM Wonen de opening van Salviapark. Ook bewoners en omwonenden waren bij dit feestelijk moment aanwezig. Er waren toespraken, een officiële handeling en voor alle aanwezigen een hapje en drankje.

De laatste column van Jessica Voets

Jessica Voets woont in een woning van Casade in Dongen. Ze vertelt ons elke maand wat voor bijzonders zij in haar (permacultuur) moestuin tegenkomt. Leuk om te lezen en fijn om inspiratie op te doen!

Rookmelders in alle woningen, update

Woningcorporaties moeten vanaf 1 juli 2022 in al hun woningen, op elke woonverdieping, rookmelders plaatsen. Dat geldt dus ook voor onze (bestaande) woningen. Lees in dit bericht het antwoord op de meest gestelde vragen.

Column Jessica Voets: Bzzzzz......bijen

Jessica Voets woont in een woning van Casade in Dongen. Ze vertelt ons elke maand wat voor bijzonders zij in haar (permacultuur) moestuin tegenkomt. Leuk om te lezen en fijn om inspiratie op te doen! Deze maand vertelt Jessica over bijen. 

Energie besparen doe je zo: Karwei-Dongen tegoedbon

Geldt alleen voor inwoners van de gemeente Dongen
Heeft u nog een Karwei-Dongen tegoedbon liggen waarvan de inlevertermijn is verstreken ? Dan is er goed nieuws, want de uiterste inleverdatum van deze tegoedbon is verlengd van 31 mei naar 30 september 2022!

Aanvragen energietoeslag

De kosten voor energie zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. Het kan moeilijk zijn om uw energierekening te betalen. Heeft u een laag of een minimum inkomen? Dan komt u in aanmerking voor een energietoeslag van 800 euro.

Casade steunt manifest 'een (t)huis voor senioren in Brabant'

De vergrijzing neemt tot 2040 sterk toe. We worden qua leeftijd ouder en ook het aantal ouderen groeit. Daarom moet er nu actief en concreet op de woningbehoefte van senioren worden ingespeeld. Casade steunt het manifest van de provincie Noord-Brabant hierover.