Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2023

Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief september 2022

Nieuwsbrief mei 2022

Nieuwsbrief december 2021

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief december 2020

Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief juni 2019

Vraag het Casade _ september

Kan ik een laadpaal voor mijn auto bij mijn huis krijgen? Steeds meer huurders vragen ons of zij een laadpaal mogen plaatsen voor hun elektrische auto. We vinden het niet nodig dat iedere woning een laadpaal krijgt. We zien dat laadvoorzieningen voor...

30 jaar woongroep Max Bruchstraat in Waalwijk

In Waalwijk ligt een prachtig hofje waar senioren ietwat beschermd wonen: de Woongroep Waalwijk. Aan het hofje liggen 24 huurwoningen (eigendom van Casade) die geschikt zijn voor senioren, met een eigen gezamenlijke ontspanningsruimte. Dit jaar bestaat de woongroep al 30 jaar.

Spelregels zelf klussen

Om van uw huis uw thuis te maken, wilt u dit misschien aanpassen aan uw eigen wensen. Dit soort aanpassingen noemen we Zelf Aangebrachte Veranderingen (ZAV). Voor een aantal meer ingrijpende aanpassingen heeft u vooraf onze toestemming nodig. 

Loop binnen op onze huurdersdag!

Hoe wilt u wonen? Wilt u weten wat Casade voor u kan betekenen? Zien waar we de komende tijd gaan bouwen? Meedenken over duurzaamheid en onderhoud? Onze collega’s staan klaar om met u in gesprek te gaan, over uw en onze toekomst! 

Aanleg van glasvezel

Glasvezel wordt ook wel de digitale snelweg genoemd. Heel veel digitale informatie kan supersnel via glasvezel verstuurd worden. Daarom wordt in heel Nederland glasvezel aangelegd. Ook bij u in de buurt. En als u dat wil ook in uw woning. 

Sepp Kerstens bouwt Bloemenoordflats na in Minecraft

Minecraft is een spel waarbij je je eigen virtuele wereld bouwt door middel van vierkante blokken. Het is een creatief spel waarin je eindeloos kan bouwen met oneindig veel van die blokken. En dat deed Sepp. Hij bouwde de Bloemenoordflats in Waalwijk na.

Chantal & the Coonies

Soms kom je bij een huurder op bezoek en zie je heel bijzondere dingen. Zoals bij Chantal. Zij woont met haar zes Main Coones katten in Kaatsheuvel.

Doe de potjes-check!

Wist u dat veel mensen niet weten dat ze extra geld kunnen krijgen? Huurtoeslag, zorgtoeslag, het sportfonds of bijzondere bijstand. Er zijn veel potjes om te gebruiken als je inkomen niet heel hoog is. Maar niet iedereen kan die potjes vinden. Daarom is er nu de potjes-check!