Koopgarant

Met Koopgarant betaalt u een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning én heeft u bij ons een terugkoopgarantie. Wij bieden een aantal van onze koopwoningen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel en Loon op Zand aan met Koopgarant.

Veel gevraagd over Koopgarant

Hoe bied ik mijn Koopgarant-woning te koop aan bij Casade?

Algemeen

Wilt u uw Koopgarant-woning verkopen, stuur dan een mail naar kopen@casade.nl. Vermeld hierin uw naam, adres, telefoonnummer en de datum waarop u de eigendom van uw woning het lieftst aan ons over wilt dragen. Binnen drie werkdagen na ontvangst van uw terugkoopverzoek krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij kopen binnen drie maanden na ontvangst van uw terugkoopverzoek de woning van u terug. Op de website van Stichting Opmaat vindt u antwoord op de veelgestelde vragen over Koopgarant .

Kan ik de Koopgarant-constructie ook tussentijds beƫindigen?

Algemeen

In veel gevallen is het mogelijk om de Koopgarant-constructie tussentijds te beëindigen. Met als gevolg dat u voortaan het volledig eigendom van de woning en waardeontwikkeling heeft. In de toekomst hoeft u de woning niet meer terug te verkopen aan ons. Wilt u de Koopgarant-constructie beëindigen? Neem dan contact met ons op via kopen@casade.nl. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Wie taxeert mijn woning wanneer ik mijn Koopgarantwoning aanbiedt aan Casade?

Algemeen

Als u uw Koopgarant-woning aan ons te koop aanbiedt taxeert een onafhankelijke taxateur de waarde van de woning. Na ontvangst van uw terugkoopverzoek ontvangt u van ons een bevestigingsbrief. Hierin staat precies uitgelegd hoe het werkt.

Aan welke voorwaarden moet de taxateur voldoen bij een Koopgarant-woning?

Algemeen

In de Erfpacht- en Koopgarantbepalingen zijn de taxatie-eisen vastgelegd. Hierdoor vindt de taxatie onafhankelijk plaats, is deze van goede kwaliteit en staat er alle informatie in die nodig is om een goede prijs te bepalen. Na ontvangst van uw terugkoopverzoek ontvangt u van ons een bevestigingsbrief. Hierin staat precies uitgelegd hoe het werkt.