Zonnepanelen

Casade werkt aan duurzaam en betaalbaar wonen voor haar huurders. We plaatsen steeds meer zonnepanelen op appartementengebouwen. De opbrengst daarvan gaat naar al onze huurders die servicekosten betalen! Ook leggen we zonnepanelen op daken die we verbeteren via Dakenstroom. Alle huurders kunnen profiteren van het voordeel van deze collectieve opbrengst.

Veel gevraagd over Zonnepanelen

Casade plaatst zonnepanelen op sommige appartementgebouwen. Waarom en waarvoor zijn deze?

Algemeen

De zonnepanelen produceren energie, waardoor de energierekening van Casade lager wordt. Dit voordeel berekenen we door aan alle huurders van appartementengebouwen. Alle huurders die servicekosten betalen voor de elektra in de gemeenschappelijke ruimtes, krijgen hierop een korting. Zo zorgen we voor duurzaam en betaalbaar wonen voor onze huurders.

Zonnepanelen via Dakenstroom? Hoe werkt dat?

Algemeen

Via ons woningverbeteringsprogramma Dakenstroom vervangen we honderden schuine daken door een nieuw, goed geïsoleerd dak. Die daken leggen we vol met zonnepanelen. Op sommige delen komt groen.

Alle huurders van Casade kunnen profiteren van de duurzaam opgewekte zonne-energie. Door lid te worden van Zonnecoöperatie Dakenstroom krijgen zij namelijk korting op hun energiebelasting.